WITCH WAY?! het bordspel

Wat is jouw kunde? Liggen je talenten in expressie, kracht, gevoel, praktische zaken en/of “wijsheden”? WITCH WAY?! is een spel vol humor, bezigheden, weetjes, nadenkwerk en “oh ja” momentjes. Toeval bestaat niet maar geluk kan je wel een handje op weg helpen. Met dit spel maak je een magische reis langs de paganistische jaarfeesten, elementen en polariteiten. Een groot avontuur voor iedereen die kennis wil maken met de oude wereld. WITCH WAY?! draait om liefde, waarheid en vooral veel plezier.

WITCH WAY?! het bordspel is een lang gekoesterd project waar ik al enige tijd mee bezig ben. Het begon als een grap/idee om een spel te creëren voor de paganistische wereld. Ondertussen is dit project werkelijkheid geworden. Na een hoop getest, liefde, waarheid en plezier ligt het bordspel dan ook bijna “klaar” om te gaan uitgeven. Pas geleden had ik nog een “briljante” 😉 ingeving om een onderdeel in het spel aan te passen. Daar wordt dan ook nog hard aan gewerkt (en gedacht) om dit te realiseren.

Helaas is het uitbrengen van een bordspel erg prijzig en heb ik daarvoor een startkapitaal nodig. Een groot deel van de opbrengst van mijn webshop wordt dan ook in WITCH WAY?! het bordspel gestoken om het project te kunnen financieren. Als blijkt dat er (genoeg) interesse is in WITCH WAY?! dan komt er iets in de vorm van een vooruitbestelling/pre-order, wellicht een crowdfunding.

Het idee om WITCH WAY?! bij een spellenuitgever onder te brengen is dan ook zeker voorbij gekomen. Maar ik hou het graag zelf in handen. Waarom? Omdat ik niet wil dat de regels, vormgeving, het idee en de essentie van WITCH WAY?! worden aangetast.

Vooralsnog wordt het spel eerst in het Nederlands gemaakt. Maar WITCH WAY?! ligt ook zeker klaar om vertaald te gaan worden in het Engels.

Ben je geïnteresseerd in het WITCH WAY?! het bordspel? Schrijf je dan in via onderstaand contactformulier. In het onderwerp staat: “WITCH WAY?! Ja, natuurlijk wil ik dat! ;-).” Dan weet ik dat je aan de mailinglijst toegevoegd wil worden en zal ik je op hoogte houden als er veranderingen zijn omtrent de ontwikkelingen van het spel. Voor de internationale bezoekers: schrijf je vooral in!

De richtprijs is ongeveer € 50,- (hieraan kunnen geen rechten worden ontleend).

Inschrijven WITCH WAY?! het bordspel

  © 2020 | Magical Element

  website security

  Please follow & like ME :-)

  Facebook
  Instagram
  Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial